Mitä kaikkea ostatte ja onko esineen kunnolla merkitystä?

 Ostamme kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa kaikiassa muodoissa. Esineen kunnolla ei ole merkitystä, eli ostamme myös rikkinäisiä koruja, hammaskultaa ja erilaisia työstöjätteitä.

Kuinka paljon maksatte kullasta?

Maksamme verkkosivuillamme näkyvän hinnan. Hintarobottimme vertailee vastaavat palveluntarjoajat päivittäin ja maksamamme hinta on 0,5€/gramma parempi kuin parhaiten tarjoavalla muulla palveluntarjoajalla.

Miten palvelunne toimii? / Miten muutan kullan rahaksi?

Tilaa ilmainen myyntipakkaus verkkosivuiltamme
Saat kotiisi kirjeen, joka sisältää ohjeet, sopimuksen, turvapussin sekä valmiiksi maksetun ja vakuutetun palautuskuoren lähetystä varten. Myyntipakkauksen tilaaminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.
verkkokulta ohjekuva

Lähetä kultaesineet ohjeiden mukaisesti
Kultaesineet tulee pakata ohjeiden mukaisesti ja palautuskuori tulee viedä postiin. Lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta, eikä sinulta veloiteta mitään kuluja missään vaiheessa.

Suoritamme maksun kultaesineistäsi 12h sisällä
Lähetyksen saavuttua meille, arviomme lähetyksesi ja maksamme hintarobottimme tekemän vertailun perusteella paremmin kuin vastaavat muut palveluntarjoajat. Huomioithan, ettet sitoudu myymään meille kultaa tarjoamallamme hinnalla, vaan voit perua kaupan halutessasi kolmen päivän (72h) kuluessa.

Saanko perua kaupan ilmaiseksi, jos en ole tyytyväinen?

Kyllä, voit perua kaupan 72 tunnin kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet lähetyksen. Emme peri minkäänlaisia posti- tai käsittelykuluja, joten riittää, että maksat takaisin jo maksamamme kauppasumman saamiesi ohjeiden mukaisesti. Kaupan peruminen tulee tehdä aina kirjallisesti ja voit ilmoittaa tästä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kultaexpress.fi Prosessimme on ilmainen alusta loppuun asti, eikä asiakkaalle aiheudu kuluja missään vaiheessa. Ilmainen prosessi on käytössä ainoastaan meillä!

Onko myyntipakkaus aina ilmainen?

Kyllä on. Emme veloita sinua koskaan lähetetystä tai lähettämättä jätetystä myyntipakkauksesta. Voit tilata myyntipakkauksen aina ilman pelkoa perässä tulevasta laskusta.

Tiesitkö, että osa palveluntarjoajista saattaa veloittaa myyntipakkauksesta jopa 30 euroa vaikka et lähettäisi siinä kultaa myytäväksi? 

Miten seuraan lähetystäni?

Kun olet tilannut myyntipakkauksen, saat sähköpostiisi linkin, josta näet lähetyksesi tiedot, tilan ja maksamamme kauppasumman. Tiedot päivittyvät sitä mukaan, kun prosessi etenee. Näin olet perillä kultalähetyksesi vaiheista alusta loppuun saakka.

Voit seurata erikseen lähetyksesi saapumista meille Postin verkkosivuilta. Ota postivakuutetusta lähetyksestä talteen lähetystunnus (viivakoodin alapuolella, malli: VV012345678FI). Syötä lähetystunnus Postin verkkosivuilla lähetyksenseuranta osioon, ja näet missä vaiheessa lähetyksesi on.

Voinko lähettää kullan myyntipakkauksessa myös hopeaa?

Kyllä voit, kunhan lähetys sisältää myös kultaa. Mikäli haluat myydä meille ainoastaan hopeata, niin tulee se lähettää meille omilla postikustannuksilla osoitteeseen:
KultaExpress
PL58
00981 Helsinki


Mikäli lähetät meille myyntipakkauksella ainoastaan hopeaa, niin veloitamme kauppasummasta postikuluina kiinteästi 13,5 euroa!

Voinko saadaa ne esineet takaisin joista ette maksa hyvitystä?

Kyllä voit. Tällöin liitä lähetykseen vapaamuotoinen palautuspyyntö. Kyseiset esineet palautetaan teille 1- luokan kirjelähetyksenä.

Kuka omistaa KultaExpress palvelun?

KultaExpress.fi on Verkkokulta Oy:n omistama palvelu. Verkkokulta Oy omistaa ja tuottaa myös verkkokulta.fi palvelun.

Miksi kaksi eri palvelua?
KultaExpress palvelu on suunnattu niille asiakkaille, jotka eivät jaksa/halua nähdä vaivaa tarjousten pyytämiseen ja kullan hinnan kilpailuttamiseen. KultaExpress palvelun hinnoittelumalli perustuu kiinteisiin grammahintoihin, jolloin sekä isoista, että pienimmistä lähetyksistä maksetaan aina samaa grammahintaa.

Verkkokulta.fi palvelussa ei ole käytössä kiinteitä grammahintoja, vaan jokaiselle lähetykselle hinta määräytyy sen sisältämän kullan määrän, kullan pitoisuuden ja kullan hinnan mukaan. Käytännössä isommissa lähetyksissä ”grammahinta” on korkeampi kuin pienissä lähetyksissä. Verkkokulta.fi palvelu onkin suunnattu erityisesti heille, joilla on keskimääräistä enemmän kultaa ja he kilpailuttavat kullan hinnan.

Kumpaa palvelua minun tulisi käyttää?
Verkkokulta Oy on jo vuosia tehnyt töitä sen eteen, että kullan myyjä kilpailuttaisi kullan hinnan pyytämällä etukäteen palveluntarjoajilta kirjalliset tarjoukset. KultaExpress palvelu on luotu sen vuoksi, ettei kaikilla ole tähän aikaa tai kullan määrä niin pieni, ettei kilpailutus vaikuttaisi kauppasummaan merkittävästi.

KultaExpress palvelussa saamaasi hintaan vaikuttaa ainoastaan markkinoilla oleva kilpailutilanne. Hintarobotti vertailee automaattisesti muut vastaavat palveluntarjoajat ja maksamme 0,5€ parempaa grammahintaa kuin parhaiten tarjoajava muu vastaava palveluntarjoaja. Kun kullan määrä ei ole kovin suuri tai et jaksa kilpailuttaa kullan hintaa, niin KultaExpress palvelu on tällöin järkevä valinta.

Verkkokulta.fi palvelussa saamaasi hintaan vaikuttaa lähettämäsi kullan määrä, kultapitoisuus ja sen hetkinen kullan hinta. Käytännössä mitä isompi lähetys on, niin saat sen parempaa ”grammahintaa”. Kullan kilpailuttaminen on aina järkevää ja kannattaa pyytää verkkokulta.fi palvelusta tarjous.

Eikö ole jotain tiettyä grammamäärää, milloin minun olisi kannattavampaa käyttää toista palveluanne?
Valitettavasti ei ole. Kilpailutilanne muuttuu jatkuvasti markkinoilla, jonka vuoksi Kultaexpress palvelun hinnat muuttuvat jatkuvasti. Toisinaan muilla palveluntarjoajilla saattaa olla käynnissä markkinointikampanja, jolloin KultaExpressin hintarobotin ansiosta hinnat nousevat automaattisesti todella korkealle tasolle, kun taas toisinaan ne laskevat silloin kun kilpailijat laskevat hintojaan.

KultaExpress palvelun tarkoitus on tarjoata helppo ja nopea tapa myydä kultaa, siten, että tiedät saaneesi hyvän hinnan, joka on parempi kuin yhdelläkään toisella vastaavalla palveluntarjoajalla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK