Maksamme kullasta

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Maksamme paremmin kuin kilpailijamme

Maksatteko tosiaan verkkosivuillanne ilmoitetut hinnat? 
Kyllä maksamme, hinnoista ei tehdä minkäänlaisia vähennyksiä.

Moni muukin toimija ilmoittaa maksavansa parhaan hinnan, kuinka voin luottaaa juuri teidän maksavan parhaan hinnan?
"Paras hinta" on markkinointilauseena kokenut inflaation. Moni toimija ilmoittaa maksavansa parhaan hinnan ilman, että kyseinen lausahdus tarkoittaisi yhtään mitään. Järkevintä olisi, että jokainen myyntiaikeissa oleva pyytäisi kullanostajilta kirjalliset tarjoukset, mutta tämä on hankalaa ja hidasta, sekä osa ilmoittaa, ettei tarjouksia pysty tekemään näkemättä kultaesineitä. Aina kullan noustessa, alalle tulee myös uusia toimijoita hetkeksi helpon rahan tienaamisen toivossa. Näin on tapahtunut 2020 ja myös nyt 2023. Tätä kutsumme markkinahäiriöksi, mutta tämä on myyjän kannalta kuitenkin oleellisesti vaikeuttava tekijä kullan myynti asiassa. 

Ohjeemme on, että valitsee suomalaisen(suomenlipputunnus), vakavaraisen ja pitkään alalla olleen toimijan!  


KultaExpress palvelussa hintarobotti vertailee aina automaattisesti vastaavien toimijoiden grammahinnat, jotka ovat avoimesti näkyvillä verkkosivuilla, ja maksammekin aina heitä paremmin. Luonnollisesti emme pysty vertailemaan esimerkiksi sellaisia toimijoita jotka tekevät "kultakiertueita" ympäri Suomen, mutta uskomme verkossa tapahtuvan kovan hintakilpailun myötä hintojemme olevan myös näitä muita toimijoita korkeampi.
 

Tilaa myyntipakkaus

Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme myös hopeaa!

Harva muu vastaava palveluntarjoaja ostaa myös hopeaa, eikä hintarobottimme vertaile hopean hintoja automaattisesti. Kun lähetät meille hopeaa, niin lupaamme maksaa siitä vähintään saman verran kuin muut vastaavat palveluntarjoajat ja teemme vertailun juuri ennen maksuhetkeä manuaalisesti. Huomioithan kuitenkin, että voit lähettää meille hopeaa ainoastaan kullan kanssa samassa myyntipakkauksessa. Mikäli olet myymässä ainoastaan hopeaa, niin tällöin se tulee lähettää meille omilla postikustannuksilla osoitteeseen:

KultaExpress
PL 58
00981 Helsinki
 
Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK